Strict Standards: Declaration of HealthyAddonParser::viewAddons() should be compatible with AddonParser::viewAddons($content, $fluid = 0, $pageName = 'none') in /home/np10777/public_html/templates/hasta/html/com_sppb_helper.php on line 0

Monenlaisia materiaaleja

Mainoksen ensiluokkainen toteutus lähtee oikeiden materiaalien valinnasta. Hildersenin kattavasta valikoimasta löydät yhdessä asiantuntijoidemme kanssa materiaalit, jotka sopivat parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä saat mitä moninaisimmat materiaalit erilaisista kankaista tarroihin, papereihin ja erikoiskalvoihin. Lisäksi tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman tapauskohtaisesti vaihtuvia erikoismateriaaleja.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Tekstiilit


Hilderseniltä saat kattavan valikoiman tekstiilejä mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Olipa käyttökohteesi sitten sisällä tai ulkona tai tarvitsitpa huippulaadukkaita tekstiilejä sitten banderolleihin, mainoslippuihin valokaappeihin, kuvatelineisiin, roll upeihin, lattia- tai messumattoihin, opasteisiin, aurinkovarjoihin tai vaikka teatteritaustoihin, meiltä saat tarvitsemasi. Asiantuntijamme auttavat sinua oikean materiaalin valinnassa ja toteutuksesi suunnittelussa.

PVC-materiaalit


PVC on kestävä, monikäyttöinen ja helposti puhdistettava materiaali, joka on soveltuu esimerkiksi säätä ja kulutusta kestävien banderollien, mainostaulujen, julkisivu– tai sillankaidemainonnan, lippujen tai valokaappien toteutuksiin. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivimmat PVC-ratkaisut.

Katso valinta

Levymateriaalit


Levymateriaaliemme monipuolinen valikoima tarjoaa laadukkaat ratkaisut messu- tai näyttelyseinien, museo- tai myymälätilojen somistukseen, valolaatikoihin ja roll upeihin. Valikoistamme löydät niin sisä- kuin ulkotilohin sopivat levymateriaalit, ja valittavanasi on tarpeesi mukaan lasimaisen läpikuultavia ja täysin valoa läpäisemättömiä vaihtoehtoja.

Katso valinta

Teipit


Mainosteippi on tehokas tapa tuoda yrityksellesi tai yhteisöllesi lisänäkyvyyttä esimerkiksi ikkunoissa, ajoneuvoissa, mainostauluissa, bussipysäkkimainoksissa tai valokaapeissa. Hilderseniltä saat teippaukset erilaisiin käyttötarkoituksiin, ja voimme toteuttaa ne myös valmiiksi muotoon leikattuna.


Katso valinta

Paperit


Hilderseninin laadukas paperivalikoima sisältää runsaasti kulutusta kestäviä vaihtoehtoja esimerkiksi ulkomainosten ja –julisteiden, bussipysäkki- tai billoboard-mainonnan, kilpailunumeroiden sekä suunnistus-, pyöräily- ja merikarttojen toteuttamiseen.


Katso valinta

  • Rautjärventie 3 - 5, 00950 Helsinki
  • Puhelin: +(358) 40 5598985
  • Email: kalev(at)hildersen.fi

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme.

Aukioloaika

  • Maanantai 09.00 - 17:00
  • Tiistai 09.00 - 17:00
  • Keskiviikko 09.00 - 17:00
  • Torstai 09.00 - 17:00
  • Perjantai 09.00 - 16:00